Over Jans Control

Het team van Jans Control bestaat uit training en consultancy professionals op het gebied van controlled environments.


Jans Control B.V. is lid van: de VCCN (Vereniging Contamination Control Nederland),
Mikrocentrum High Tech Platform en Brainport.

Team Jans Control

Werner Jansen is eigenaar en oprichter van Jans Control

Hij houdt zich al meer dan 20 jaar bezig met schoonmaak en desinfectie van controlled environments. Werner deed zijn werkervaring op bij onder andere bij Vebego, Océ-Canon, MSD, Organon en ASML. Na bijna vijftien jaar in verschillende functies is Werner in 2014 gestart met Jans Control. Sindsdien heeft hij zich gespecialiseerd in het verzorgen van trainingen en het geven van advies op gebied van contamination control, quality control en interim management. Werner is uw eerste aanspreekpunt binnen Jans Control en staat altijd voor u klaar.

Leonieke Cornelissen is manager van de cleanroom academy

Leonieke deed haar gehele carrière werkervaring op in de professionele schoonmaak bij onder andere Albatros Hoteldiensten, Koninklijke Kentalis, ASML en Vebego. Als manager cleanroom academy heeft Leonieke zich ten doel gesteld de professionele medewerker op inhoudelijk en persoonlijk vlak naar een hoger niveau te brengen. Hebt u vragen over trainingen die bij Jans Control worden aangeboden, Leonieke staat u graag te woord.

Bert Rietdijk is consultant, trainer en farmaceutisch specialist

Bert is van origine chemisch analist en deed gedurende zijn lange carrière werkervaring op in zowel farmaceutische als voedingsmiddelen industrie. Hij is vanuit de praktijk doorgegroeid naar diverse leidinggevende en management functies. Bert is binnen Jans Control actief als adviseur en trainer en kan u als farmaceutisch specialist van het juiste advies voorzien.

Bert Rietdijk_Jans Control

Visie & Missie