Nieuws

Fijne vakantie

1 augustus 2022|0 Comments

Het team van Jans Control wenst iedereen een fijne zomervakantie toe! Wij hebben van 8 t/m 26 augustus een beperkte bezetting maar blijven bereikbaar en beschikbaar.

Clean Event

13 mei 2022|0 Comments

Op dinsdag 17 mei vindt het Clean Event in NH Conference Centre Koningshof te Veldhoven plaats. Het Clean Event verbindt professionals uit de gehele keten rondom industriële reinheid om samen de uitdagingen aan te gaan, [...]

Keen on Clean!

8 februari 2022|Reacties uitgeschakeld voor Keen on Clean!

Specialist in CE- opleidingen& contaminiation control gerelateerde uitdagingen. Jans Control, gevestigd in het hart van de brainport regio, is onder leiding van Werner Jansen een gespecialiseerd training en adviesbureau op het gebied van controlled [...]

Nieuwe locatie!

Jans Control B.V. heeft een eigen trainingslocatie geopend op De Run 4312 in Veldhoven. Deze locatie biedt 3 volledig ingerichte look & feel cleanrooms waarin praktische vaardigheden als schoonmaak en desinfectie of omkleedprodcedures getraind kunnen worden. U bent van harte  welkom voor een bezoek en een vers kopje koffie!

Mooie opdracht!

Jans Control op bezoek bij SRON, hét Nederlands instituut voor Ruimtevaart onderzoek in Leiden. Tijdens de bouwfase 7 cleanroom controles uitgevoerd en nu betrokken bij het opzetten en verbeteren van het cleanroom cleaning proces.

Geslaagd!

Jans Control B.V. feliciteert de schoonmakers van Visschedijk B.V. die met succes de High Tech Cleanroom training hebben afgerond!  Deze kanjers zijn werkzaam voor SRON, hét Nederlands instituut voor Ruimtevaart onderzoek in Leiden.