Cleanroom

Ontwikkelingen op het gebied van contamination control volgen elkaar in hoog tempo op. Organisaties in de semi-conductor, farmaceutische en food industrie krijgen bovendien te maken met steeds scherpere eisen met betrekking tot hun stof- en kiemarme ruimten, zoals cleanrooms en operatiekamers. Contamination control vraagt dan ook om continue aandacht.

Jans Control, gevestigd in het hart van de brainport-regio, is een gespecialiseerd training en advies bureau op het gebied van controlled environments (CE). We zijn gespecialiseerd in het verbeteren van en zoeken naar oplossingen op het gebied van CE- opleidingen en contamination control gerelateerde uitdagingen. Jans Control is Keen on Clean!

Cleanroom Training

Een tot op microscopisch niveau schone werkomgeving is essentieel in de farmaceutische, hightech- en foodindustrie. Een minuscuul stofdeeltje of micro-organisme kan desastreuze gevolgen hebben in een controlled environment (CE) zoals een cleanroom of operatiekamer. Daarom mogen alleen CE-gecertificeerde personen deze betreden. Wij leiden deze specialisten op in de High Tech -, Farmaceutische – en Food Industrie.

Bekijk onze trainingen

Contamination Control

Contamination Control betekent vrij vertaald het beheersen van besmettingen. Oftewel, alle activiteiten die gericht zijn op het beheersen van het bestaan, de groei en de verspreiding van besmettingen in bepaalde gebieden. Het beheersen van deze verontreinigingen heeft betrekking op zowel de atmosfeer als op oppervlakken en behelst zowel (fijn) stof als micro- organismen. Jans Control gaat samen met u de uitdaging aan om uw controlled environment binnen de gewenste specificatie te krijgen en te houden.

Lees meer

Products & Innovations

Jans Control weet als geen ander hoe belangrijk het is om te innoveren. De controlled environment industrie wordt onophoudelijk uitgedaagd om nóg beter en schoner te werken. Dat kan alleen als we met onze tijd meegaan en vooruit blijven denken over wat de toekomst ons gaat brengen. Jans Control is altijd op zoek naar vernieuwingen in de markt om de de klant nog beter van dienst te kunnen zijn.

Lees meer

Onze klanten